Поділитись:

Кабмін виділив 25 млн грн на пропаганду вакцинації від «ковіду»

Середа, 06 жовтня 2021, 21:41

Кабінет міністрів виділив 25 млн гривень для проведення інформаційно-комунікаційної кампанії серед населення щодо вакцинації проти COVID-19.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні уряду 6 жовтня.

Зокрема, Кабмін виділив ці гроші Міністерству культури та інформаційної політики, яке і має займатися пропагандою. Кампанія буде спрямована на інформування населення про важливість вакцинації, місця розташування пунктів вакцинації та інші зміни.

Автори документу сподіваються, що інформаційна кампанія призведе до збільшення кількості людей, які зроблять щеплення.

На необхідності активізації інформаційної кампанії щодо важливості вакцинації президент Володимир Зеленський наголосив 4 жовтня під час наради в Офісі президента.

«Всіма ресурсами, наявними способами та джерелами маємо донести до різних верств населення, наскільки важливим є захист від COVID-19. Люди, які роблять щеплення, не лише захищають себе від важкого перебігу в разі захворювання – вони захищають оточення, зокрема членів своєї родини», – сказав тоді президент.

Нагадаємо, поліція Волині з початку 2021 року розслідувала 37 кримінальних проваджень на 58 епізодів, пов'язаних із підробкою міжнародних свідоцтв про вакцинацію та COVID-сертифікатів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів