Поділитись:

Лучанка отримала вирок за «п'яну» ДТП з потерпілими

П'ятниця, 01 жовтня 2021, 12:43
Лучанка отримала вирок за «п'яну» ДТП з потерпілими

Лучанка, яка спричинила дорожньо-транспортну пригоду із потерпілими у грудні минулого року, отримала покарання. 

Вирок оголосив Луцький міськрайонний суд 27 вересня.

Як вбачається із вироку, 19 грудня 2020 року близько 23:15, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, водійка Audi Q5, рухаючись по проспекту Відродження у напрямку проспекту Молоді зі швиідкістю 50 кілометрів на годину, протаранила «Шевроле Авео» та «Рено Меган», які зупинились на червоне світло світлофора.

Внаслідок аварії неповнолітня пасажирка таксі «Шевроле Авео» отримала відкриту черепно-мозкову травму та інші ушкодження, які відносяться до тяжких тілесних. Пасажирка Audi Q5 отримала розрив печінки з внутрішньою кровотечею, що також відноситься до тяжких тілесних ушкоджень, та інші травми. 

У суді жінка повністю визнала свою вину, розкаялася та просила суворо не карати.

Дослідивши всі обставини справи, суд призначив водійці покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки умовно з іспитовим строком три роки. Окрім того, їй доведеться компенсувати вартість лікування потерпілих, а це майже 55 тисяч гривень, та виплатити 100 тисяч гривень моральної шкоди.

Про обвинувачену відомо, що вона лучанка, раніше не судима, має вищу освіту, одружена, має неповнолітню дитину та зареєстрована як приватний підприємець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів