Поділитись:

Доматюкався: у Ковелі просять звільнити начальника патрульних

П'ятниця, 24 вересня 2021, 09:20
Доматюкався: у Ковелі просять звільнити начальника патрульних

У Ковелі депутати просять керівництво поліції звільнити начальника відділу організації несення служби в м. Ковель управління патрульної поліції Тараса Михалка.

Про це повідомляє Кovel.media.

Вчора, 23 вересня, на сесії Ковельської міської ради підтримали запит депутата Валерія Чернякова до керівництва Національної поліції та міністра внутрішніх справ з проханням звільнити з посади начальника відділу організації несення служби в м. Ковель управління патрульної поліції Тараса Михалка.

Нагадаємо: через прохання патрульного взяти законний вихідний Тарас Михалко влаштував справжній скандал – з криками, лайкою і погрозами. Бажання відпочити після чергування керівник вважає «наглістю». Згодом у патрульній поліції сказали, що дослідять ситуацію під час службового розслідування.

...наш начальник патрульної поліції у Ковелі з матами-перематами ганяв своїх працівників. Ну це не личить нашому начальнику. Такі люди не повинні працювати в патрульній поліції. Ми розуміємо, що після того всього ці хлопці виїжджають на дорогу і виливають свій стрес на людях. Як кажуть, страждає завжди водій, – сказав Валерій Черняков

З його слів, через негідну поведінку начальника патрульної поліції Тараса Михалка місто Ковель «прогриміло» на всю Україну.

Під час голосування депутатський запит набрав 31 голос «За».

До слова, до призначення на посаду начальника відділу організації несення служби в м. Ковель управління патрульної поліції Тарас Михалко був старшим слідчим з особливо важливих справ слідчого відділу податкової міліції ДПА у Волинській області. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів