Поділитись:

Україна приєднається до підтримки Всесвітнього дня прибирання

Субота, 18 вересня 2021, 23:36

Державна екологічна інспекція у суботу, 18 вересня, проведе по всій Україні скликання до Всесвітнього дня прибирання.

Про це повідомляє пресслужба Держекоінспекції.

«18 вересня з 10:00 територіальні органи Держекоінспекції проведуть толоки, приурочені до Всесвітнього дня прибирання, у 18 локаціях по всій Україні», – йдеться у повідомленні.

Також оприлюднено список локацій. Зокрема, толоки проходитимуть у Хмельницькому, Сіверськодонецьку, Кропивницькому, Житомирі, Рівному, Вінниці, Чернігові, Херсоні, Миколаєві, Луцьку, Львові, Черкасах, Одесі Тернополі, Запоріжжі, с. Вороновиця Чернівецької області, а також у ДП «Лебединське державне лісове господарство» у Сумській області.

У Києві за підтримки КМДА Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» проведе соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та доброустрою територій «Всесвітній день прибирання». Толоки пройдуть у Національному історико-меморіальному заповіднику «Бабин Яр», парку «Нивки», парку імені Пушкіна на Замковій горі та на Гідропарку.

Міжнародна акція Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» проходить щороку в третю суботу вересня одночасно в 180 країнах та об’єднує понад 50 млн учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів