Поділитись:

Директор луцької школи, в якій жорстоко побили хлопчика, прокоментував інцидент (відео)

Середа, 15 вересня 2021, 09:57
Директор луцької школи, в якій жорстоко побили хлопчика, прокоментував інцидент (відео)

Директор луцької школи №16, в якій у вівторок, 14 вересня жорстоко побилися хлопчики, розповів, що зараз у навчальному закладі проводять внутрішнє розслідування. 

Про це він повідомив у коментарі журналістам ІА «Конкурент».

Очільник школи Василь Троцький каже, що такі інциденти в школі не трапляються систематично, і це радше прикрий виняток. 

«Я заперечувати такий випадок не буду, тому що ми вже вчора з шостої години до о пів на дев'яту розбиралися разом з батьками. Бійка була – учасниками були учні середньої ланки. У хлопчиків на побутовому рівні виник конфлікт під час перерви, а потім, коли вони йшли додому, ви вже бачили, що сталося. Я думав, що стан здоров'я постраждалого хлопчика буде набагато складнішим, але він звернувся до медичної сестри вчора і сказав, що впав. Сьогодні вона його оглянула – і ознак побиття як таких нема. Хлопчик на навчанні сьогодні», – каже Василь Троцький. 

Директор створив спеціальну комісію з розслідування інциденту. Сьогодні у школі очікують також представників поліції. При батьках у дітей взяли пояснення. 

«Розслідування проводиться, і я думаю, що ми зробимо висновки. Звичайно, це прикрий випадок. Але ми вияснили, що не було постійних випадків тиску і булінгу. Батьки, звичайно, засуджують таку поведінку дітей. Мама потерпілого хлопчика сказала, що претензій до кривдника її сина не має, але хоче, щоб ми в усьому розібралися. Тому сьогодні на раді профілактики це питання буде підняте разом з батьками», – додає очільник закладу. 

Через випадки злослів'я серед учнів, про які красномовно свідчить відео бійки, також проведуть відповідну роботу, каже директор. Він впевнений: якщо вже стався такий прикрий випадок, обов'язково потрібно розібратися і зробити висновки усім – як дирекції школи і вчителям, так і батькам з учнями. 

 

Нагадаємо, 14 вересня у луцькій школі жорстоко побилися учні. Відео бійки, яке супроводжується нецензурними коментарями школярів, «злили» у соцмережі спостерігачі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів