Поділитись:

На Волині підлітки поцупили з магазину колонку (фото)

Четвер, 05 серпня 2021, 16:16

На Любомльщині двоє неповнолітніх скоїли крадіжку з магазину і тепер їм погрожує кримінальна відповідальність.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці «Поліцейські офіцери громади у Волинській області».

У понеділок, 2 серпня, до відділення № 1 міста Любомль Ковельського райуправління поліції надійшло повідомлення про крадіжку від власника магазину «Затишок», який знаходиться у селі Згорани. Чоловік повідомив, що невідомі поцупили з тераси магазину музичну колонку. Суму збитків заявник оцінив у одну тисячу гривень.

Правоохоронці переглянули записи з камер відеоспостереження і встановили особи двох неповнолітніх, причетних до крадіжки. Викрадену колонку в них вилучили.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. 

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 КК України (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, на початку липня у місті Рожище Луцького району діти вчинили крадіжку: вкрали електродвигун і кабелі, після чого здали їх на брухт.

Зловмисники проникли у приміщення, зламавши металеву скобу на вхідних дверях і винесли звідти електричний двигун і кабель.

Правоохоронцям вдалося оперативно встановити, що крадіжку вчинили 13-річні хлопці, мешканці міста Рожище. Викрадені речі підлітки встигли здати на брухт.

За фактами кримінального правопорушення поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
18:47
23 березня 2024
13:20
21 березня 2024