Поділитись:

У Рівному заради розваги підлітки з ножем напали на жінку (відео)

Середа, 01 вересня 2021, 09:36
У Рівному заради розваги підлітки з ножем напали на жінку (відео)

У вівторок, 31 серпня, близько 9:00 до поліції надійшло повідомлення, що поблизу дитмайданчика у масиві «На Щасливому» у Рівному на жінку напали двоє невідомих. При цьому один із них кілька разів вдарив жінку ножем у спину, а інший у цей момент стояв поруч.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Свідки інциденту негайно повідомили у поліцію про напад, завдяки чому правоохоронці швидко розшукали нападників. Ними виявились 15-річні брати-близнюки, які проживають неподалік місця нападу.

Хлопців доставили до Рівненського районного управління поліції, туди ж прибули їхні батьки. Потерпілу 42-річну рівнянку з непроникаючими ножовими пораненнями доставили до лікарні.

Як повідомила ZAXID.NET речниця Нацполіції в Рівненській області Марія Юстицька, мотив цього вчинку поки не з’ясований.

Згодом начальник Рівненського районного управління поліції ГУНП Рівненщини Роман Штеба повідомив, що одного з підлітків, який завдав ножових поранень, затримали й помістили в ізолятор тимчасового тримання. Його брат поки що вважається лише свідком події. Сім’я вважається благополучною. Обидвом хлопцям буде призначена психіатричну експертизу.

«Мотив, як одна з версій, – це перегляд заборонених мультфільмів, комп’ютерних ігор, де присутня жорстокість», – заявив Роман Штеба.

Потерпіла не заявляла про зникнення у неї будь-яких речей після нападу на неї. У неї діагностовано три колото-різані непроникаючі поранення. Жінку госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні, загрози її життю немає. Від будь-яких коментарів вона відмовилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів