Поділитись:

«За ніч платять більше»: нові робочі місця у луцькому Макдональдсі (відео)

Четвер, 09 вересня 2021, 20:48
«За ніч платять більше»: нові робочі місця у луцькому Макдональдсі (відео)

Незабаром у Луцьку відкриють Макдональдс і відповідно постане питання «набору» робітників. Скільки ж саме вільних робочих місць та якою буде зарплатня у мережі ресторанів McDonald's?

Про це у програмі «Прайм-Тайм» на «Конкурент TV» розповідає директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

Роман зазначає, що центр зайнятості завжди «тримає руку на пульсі»: перше – прогнозуючи ринок праці, друге – вони моніторять і відслідковують реалізацію різного роду проектів, зокрема, Макдональдсу.

«Ми намагаємся допомогти їм укомплектувати всі нові вакансії, які у них є.

На сьогодні, вони мають свої критерії відбору. Дуже жорсткий і непростий відбір. Адже ресторан велику суму коштів одразу інвестує у працівника: навчання, проживання, стажування, формений одяг. Відповідно, вони дуже хочуть, щоб цей працівник закріпився на робочому місці та працював», – каже директор центру зайнятості.

Романюк також повідомив, що згідно інформації, яку надав директор закладу, має бути понад 100 робочих місць, можливо, 105 -110 новостворених робочих місць.

«На сьогодні, вже відібрано 55 працівників з якими заключено трудові угоди та, які відправилися на стажування в інші міста для здобуття професійних навичок», – каже керівник «біржі».

«Не все ідеально, адже є високі вимоги від працедавців та завищені очікування від бажаючих працювати у компанії» –  додає Роман.

Романюк зауважує, що заробітна плата у McDonald's буде в межах 10 000 гривень і працівник сам зможе вибрати коли та скільки він хоче працювати. Зазначимо, щоб заробити більше потрібно брати нічні зміни, адже згідно із законодавством ця робота тарифікується в підвищеному розмірі.

Нагадаємо, що у головному офісі McDonald's не знають, коли відкриється ресторан у Луцьку. Проте, відкрити луцький Макдональдс все ж планують у суботу, 11 вересня. Однак о котрій годині відбудеться анонсована раніше пресконференція і урочисте відкриття закладу для відвідувачів – наразі не відомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів