Поділитись:

Дурять підписників: в інстаграмі плодяться фейкові сторінки луцького «МакДональдзу» (фото)

Четвер, 09 вересня 2021, 12:23
Дурять підписників: в інстаграмі плодяться фейкові сторінки луцького «МакДональдзу» (фото)

В інстаграмі вирішили зіграти на «хайпі» навколо відкриття «МакДональдзу» в Луцьку і назбирати підписників.

Так, у соцмережі протягом останніх днів з'явилися сторінки, зареєстровані під ніками @mc.lutsk та @mcdonalds_lutsk, @lutsk.mc.official, @lutskmcdonalds, @mcdonalds__lutsk, @mcdonaldslutsk, @mcdonalds_lutskk. На автарках усі вони мають фірмову символіку McDonald`s – велику жовту літеру «М».

Журналісти ІА «Конкурент» зв'язалися з SMM-спеціалістом «МакДональдз» на офіційній сторінці мережі ресторанів фастфуду в Україні.

З'ясувалося, що усі ці профілі в інстаграмі – фейкові.

Єдина офіційна сторінка McDonald`s в Україні – @mcdonaldsukraine, вона відмічена відповідним символом верифікації.

Втім, це не завадило декому нечесним шляхом за короткий строк зібрати немаленьку аудиторію: до прикладу, одна з фейкових сторінок встигла зібрати понад 13 тисяч підписників.

Дурять підписників: в інстаграмі плодяться фейкові сторінки луцького «МакДональдзу» (фото) Дурять підписників: в інстаграмі плодяться фейкові сторінки луцького «МакДональдзу» (фото) Дурять підписників: в інстаграмі плодяться фейкові сторінки луцького «МакДональдзу» (фото) 

Нагадаємо, луцька нутриціологиня Тетяна Ярмощук розповіла, чим загрожує нашому організму харчування в McDonald's та інших аналогічних закладах. У коментарі журналістам ІА «Конкурент» жінка пояснила, що коли мова йде про меню ресторанів фастфуду, про користь від спожитої їжі говорити взагалі не доводиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів