Поділитись:

У селі під Луцьком вдвічі збільшать кількість «шерифів»

Четвер, 02 вересня 2021, 15:50
У селі під Луцьком вдвічі збільшать кількість «шерифів»

Фото ілюстративне

У Боратинській громаді вирішили вдвічі збільшити кількість поліцейських офіцерів громади й закупити ще одне службове авто.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У четвер, 2 вересня, відбулась зустріч начальника сектору взаємодії з громадами УПД ГУНП у Волинській області Романа Богдана з головою Боратинської громади та головами сільських рад.

У селі під Луцьком вдвічі збільшать кількість «шерифів» 

Присутні обговорили реалізацію проєкту в громаді, роботу та досягнення діючих поліцейських офіцерів. Голова громади високо оцінив роботу шерифів і зауважив, що вони здобули належний рівень довіри від мешканців. Тому тут вирішили збільшити  кількість поліцейських офіцерів громади, які обслуговуватимуть територію, та закупити ще один транспортний засіб.

До слова, зараз триває конкурс на заміщення посад поліцейських офіцерів громади у Боратинську громаду. Зауважимо, донині там працювали двоє поліцейських офіцерів, а буде – четверо.

Нагадаємо, з нагоди Дня Незалежності України за особисту ініціативність, самовідданість і професіоналізм начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко вручив грамоту Міністерства внутрішніх справ поліцейському офіцеру громади Андрієві Коколюку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів