Поділитись:

Діяльність волинських «шерифів» перевіряють експерти зі США (фото)

Четвер, 26 серпня 2021, 14:46
Діяльність волинських «шерифів» перевіряють експерти зі США (фото)

На Волині з результатами роботи поліцейських офіцерів громад знайомляться експерти Міжнародної навчальної програми допомоги у кримінальних розслідуваннях, скорочено Ай-Сі-ТАП (International Criminal Investigative Training Assistance Program, ICITAP).

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Поліцейські офіцери громади у Волинській області».

Вже понад рік на території Волинської області працюють поліцейські офіцери громад. Одним з головних міжнародних партнерів цього проєкту є ICITAP – міжнародна програма Міністерства юстиції США. 

Представники Ай-Сі-ТАП завітали на Волинь, аби протягом тижня ознайомитись з результатами роботи поліцейських офіцерів громад (ПОГ) з початку несення служби.

Міжнародні партнери знайомляться з матеріально-технічним забезпеченням поліцейських, цікавляться, як налагоджені взаємовідносини з керівництвом громади та безпосередньо мешканцями, які проблеми турбують людей, і як їх вирішують ПОГи тощо. 

Окрім поліцейських, представники ICITAP зустрічаються також і з представниками громад, щоб отримати всебічну і неупереджену інформацію.

Діяльність волинських «шерифів» перевіряють експерти зі США (фото)Діяльність волинських «шерифів» перевіряють експерти зі США (фото)Діяльність волинських «шерифів» перевіряють експерти зі США (фото)Діяльність волинських «шерифів» перевіряють експерти зі США (фото)Діяльність волинських «шерифів» перевіряють експерти зі США (фото)Діяльність волинських «шерифів» перевіряють експерти зі США (фото)Діяльність волинських «шерифів» перевіряють експерти зі США (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024