Поділитись:

До Луцького прикордонного загону прибули молоді лейтенанти (фото)

Понеділок, 02 серпня 2021, 17:30
До Луцького прикордонного загону прибули молоді лейтенанти (фото)

Для подальшого проходження служби до 6-го прикордонного загону прибули сімнадцять випускників Національної Академії Державної прикордонної служби ім. Богдана Хмельницького.

Про це повідомила пресслужба 6-го прикордонного Волинського загону.

Наразі в управлінні загону з молодими лейтенантами проводиться навчальний збір, по завершенню якого вони відправляться у підрозділи охорони кордону, де, відповідно до розподілу, проходитимуть подальшу службу. 

Офіцерів уже представили колективу, ознайомили зі специфікою несення служби на ділянці відповідальності, історією й традиціями загону та прикордонних підрозділів.

Через кілька днів новоприбулі лейтенанти розпочнуть свій офіцерський шлях на державному кордоні. А допомагатимуть їм у встановленні на посадах, закріплені за кожним офіцери-наставники.

Тож бажаємо молодим офіцерам успіхів та наснаги у нелегкій, проте почесній справі – охороні державного кордону України. 

До Луцького прикордонного загону прибули молоді лейтенанти (фото)До Луцького прикордонного загону прибули молоді лейтенанти (фото)До Луцького прикордонного загону прибули молоді лейтенанти (фото)

Нагадаємо, волинські прикордонники впродовж липня задокументували дев'ять спроб підкупу правоохоронців. Громадяни, які перетинають кордон, вдаються до протиправних дій, аби безперешкодно потрапити до України.

Про це йдеться на сайті Західного регіонального управління Держприкордонслужби України – Західний кордон.

Іноземці, які слідували через пункт пропуску «Ягодин» за допомогою хабаря сподівалися безперешкодно в'їхати в Україну без наявної довідки про проходження ПЛР-тестування. За «вирішення» питання подорожні пропонували охоронцям кордону євро, злоті, рублі, фунти та гривні.

В усіх випадках військовослужбовці від запропонованих коштів відмовилися та поінформували співробітників Нацполіції щодо можливих ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
15:06
12 квітня 2024
05 квітня 2024
04 квітня 2024
02 квітня 2024
10:45
30 березня 2024