Поділитись:

У Луцькому районі службовий собака розшукав двох грабіжників

Четвер, 29 липня 2021, 16:02

Фото ілюстративне

Двоє молодиків з Луцького району вночі побили жителя села Олика і відібрали в нього телефон і смартгодинник. Зловмисників допоміг розшукати службовий собака.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У ніч на четвер, 28 липня, у селищі Олика Луцького району двоє невідомих посеред вулиці напали на 32-річного місцевого жителя. Під приводом запалити сигарету зловмисники побили потерпілого та відібрали у нього мобільний телефон і смартгодинник.

Для пошуків зловмисників залучили кінологів та службову собаку. Поліцейські за гарячими слідами встановили та затримали правопорушників. Ними виявилися двоє жителів Луцького району – 23 та 17 років. До слова, старший раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності

Викрадені речі вилучили.

За вчинення грабежу затриманим загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі. Триває слідство.

Нині вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, 19 липня до Ковельського районного управління поліції надійшла заява від 55-річної ковельчанки про пограбування.

Зі слів жінки, надвечір на одному із дачних масивів міста Ковеля чоловік підійшовши до підсобної споруди, забрав мобільний телефон жінки та зник у невідомому напрямку. Сума збитків становить 3 тисячі гривень.

Оперативники встановили, що до вчинення грабежу причетний житель Турійщини. До слова, чоловік нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Викрадену річ поліцейські вилучили та повернуть власниці.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Чоловіку оголосили про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
07 березня 2024
06 березня 2024
04 березня 2024
03 березня 2024
02 березня 2024
21 лютого 2024
20 лютого 2024
17 лютого 2024