Поділитись:

У Ковелі чоловік побив охоронця школи та нацькував на нього собаку

П'ятниця, 21 травня 2021, 17:45
У Ковелі чоловік побив охоронця школи та нацькував на нього собаку

У Ковелі судили чоловіка, який побив охоронця ліцею №10. 

Так, 20 грудня 2020 року, потерпілий прийшов на роботу. Він почув крики та гавкіт собаки і тому пішов оглянути територію навчального закладу. На вулиці він побачив дітей, які повідомили, що невідомий чоловік намагався натравити на них та їхню подругу собаку. 

Охоронець пішов далі та почув: "Стій, хто йде". Відповів, що працює охоронцем школи, а чоловік сказав йому, що у ліцеї навчаються його діти. Потерпілий розвернувся і пішов назад, але обвинувачений знову закликав його зупинитися та дав своєму стаффордширу команду "фас". Разом із цим він намотав на руку металевий повідок та вдарив ним охоронця. в голову. Своєю чергою пес завдав чоловіку щонайменше шість укусів:голови, правої кисті, сідниці та правої гомілки. 

Надалі на місце події прибула жінка потерпілого та його син з чоловіками із охоронної фірми "Арсенал", де він працює. Також на місце було викликано поліцію. 

До слова, нападник свою вину не визнав. Він зазначив, що охоронець бризнув йому в обличчя рідиною з газового балончика і він, можливо вдарив його у відповідь. Також він припускає, що собака могла покусати потерпілого, проте він такої команди не давав. 

Не зважаючи на заперечення, його вину повністю доведено показами свідків та іншими доказами. Суд призначив йому 200 годин громадських робіт. Окрім цього він повинен виплатити 20 тисяч моральної шкоди та компенсувати витрати на лікування та правничу допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів