Поділитись:

Волинянин сів на 13 років за сексуальне насильство над дитиною: подробиці

П'ятниця, 21 травня 2021, 14:00
Волинянин сів на 13 років за сексуальне насильство над дитиною: подробиці

Уродженець Люблинця проведе 13 років за гратами. 

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду. 

Так, три роки тому у Ковелі 29-річний волинянин, скористався безпорадним станом дитини й роздягнув її та себе. Чоловік мацав та торкався неповнолітнього, а потім змусив його зайнятися оральним сексом. Увесь процес чоловік знімав на пристрій відеофіксації з метою виготовлення порнографії та її подальшого розповсюдження. 

Обвинувачений зазначив, що не примушував хлопця до сексу. З його слів, йому надійшла пропозиція виготовити порно з неповнолітнім. Він двічі зробив таку пропозицію потерпілому, а на третій раз він погодився. Чоловік стверджує, що зйомки проводилися декілька разів: в автомобілі та вдома. Всього було виготовлено шість роликів, які він відправив замовнику. 

Натомість потерпілий зазначив, що коли йому було 12-13 років, обвинувачений підвозив його до школи та запропонував зніматися у порнофільмах за гроші. Він запропонував хлопцеві винагороду від семи до десяти тисяч гривень та пообіцяв, що на відео не буде видно обличчя. Хлопець погодився, проте потім передумав. Зазначив, що обвинувачений не застосовував до нього фізичну силу, але під час зйомок чинив моральний тиск. 

У підсумку чоловіка визнали винним у сексуальному насильстві та у виготовленні порнографії. Наступні 13 років він проведе у місцях позбавлення волі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів