Поділитись:

У Княгининку поліцейські з собаками шукають наркотики (фото)

Середа, 19 травня 2021, 16:45
У Княгининку поліцейські з собаками шукають наркотики (фото)

До профілактичних заходів щодо розповсюдження наркотиків у Княгининку долучили спеціалістів кінологічного центру зі службовими собаками.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Правоохоронці з собаками обстежили території можливого розміщення закладок з психотропними речовинами на території Княгининівської громади. Наркотичних засобів та правопорушників не виявили.

Нагадаємо, луцький міський голова Ігор Поліщук 18 травня повідомив, що Княгининку за останні дні силами місцевих мешканців було затримано близько сотні осіб, які розповсюджували або шукали наркотики (так звані закладки). Водночас у пресслужбі поліції Волинської області назвали цю інформацію фейком і повідомили про затримання лише трьох чоловіків з наркотиками. Слідчі розпочали за цим фактом два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Нині правоохоронці здійснюють посилене патрулювання території громади. До превентивних заходів залучили військовослужбовців Національної гвардії, співробітників спецпідрозділу ТОР Управління патрульної поліції.

У Княгининку поліцейські з собаками шукають наркотики (фото)У Княгининку поліцейські з собаками шукають наркотики (фото)У Княгининку поліцейські з собаками шукають наркотики (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024