Поділитись:

Під Луцьком зловили 100 осіб з наркотиками

Вівторок, 18 травня 2021, 10:25
Під Луцьком зловили 100 осіб з наркотиками

У Княгининку за останні дні силами місцевих мешканців було затримано близько 100 осіб, які розповсюджували або шукали наркотики (так звані закладки).

Про це у вівторок, 18 травня, повідомив міський голова Ігор Поліщук. 

"За останні кілька днів мешканці з представниками поліції зловили близько 100 розповсюджувачів та споживачів наркотиків, які обрали територію Княгининівської ОТГ для провадження цієї діяльності", – сказав він.

Очільник Луцька зазначив, що територію прилеглої громади будуть патрулювати поліція та бійці Національної гвардії. На наступне сесійне засідання на розгляд депутатів винесуть звернення щодо посилення відповідальності за розповсюдження наркотиків. 

Водночас у пресслужбі поліції Волині повідомили про затримання трьох чоловіків. Під час огляду правоохоронці знайшли у чоловіків поліетиленові пакети вагою близько 1 г з наркотиками. За цими фактами слідчі вже  розпочали два кримінальних  провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)  Кримінального кодексу України.

Більше про те, як працює система закладок читайте у матеріалі "Золоті часи "бариг": як працює ринок наркоторгівлі на Волині"

Надрукувати
мітки:
коментарів