Поділитись:

Наркотики під Луцьком: поліція затримала трьох осіб з «кристалами»

Вівторок, 18 травня 2021, 13:26
Наркотики під Луцьком: поліція затримала трьох осіб з «кристалами»

фото ілюстративне

Волинська поліція перевіряє інформацію щодо закладок наркотиків у Княгининку.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

У неділю, 16 травня, на території Княгининівської громади поліцейські спільно з  місцевими активістами затримали трьох чоловіків. Повідомлення про можливі наркозлочини поблизу цього населеного пункту до поліції надійшло від небайдужих громадян.

Під час огляду правоохоронці знайшли у чоловіків поліетиленові пакети вагою близько 1 г з наркотиками. На місце прибула слідчо-оперативна група Луцького районного управління поліції, пакунки вилучили та направили на дослідження.

За цими фактами слідчі вже  розпочали два кримінальних  провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)  Кримінального кодексу України.

Учора, 17 травня, заступник керівника управління боротьби з наркозлочинністю області Олег Зубко та заступник начальника Луцького районного управління поліції Юрій Сидорук зустрілися із жителями Княгининівської громади та представниками органів місцевого самоврядування.

З метою виявлення осіб, причетних до вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, поліцейські здійснюють посилене патрулювання території громади. Окрім поліції, до превентивних заходів залучили військовослужбовців Національної гвардії, співробітників спецпідрозділу ТОР Управління патрульної поліції. Наразі ситуація у Княгининку контрольована, уся інформація, яка надходить, перевіряється, вживаються превентивні заходи.

Нагадаємо: сьогодні, 18 травня, на сесії Луцької міської ради мер Ігор Поліщук повідомив, що за останні дні силами місцевих мешканців було затримано близько 100 осіб, які розповсюджували або шукали наркотики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024