Поділитись:

На Волині офіцер громади ганявся за п'яними мотоциклістами (відео)

П'ятниця, 02 липня 2021, 14:47

Поліцейський офіцер громади і член громадського формування зловили двох п'яних мотоциклістів на території Луківської громади Ковельського району.

Про це повідомили на сторінці «Поліцейські офіцери громади у Волинській області» у фейсбуці.

27 червня, близько 22:00, під час патрулювання у селі Комарів, правоохоронець виявив мотоцикліста, який рухався без шолома. На сигнали вимоги зупинки водій не реагував, повернув у поле та продовжив рух. Поліцейське авто продовжило рух бездоріжжям і наздогнало порушника. Водій мотоцикла мав ознаки сп'яніння, тож його перевірили драгером, який показав 0,98 проміле алкоголю в крові.

28 червня, близько 2:00 у смт Луків на вулиці Незалежності офіцер громади виявив водія мотоциклу, який рухався без увімкненого світла фар. На вимогу зупинитися водій не відреагував і поїхав далі. Коли ж дорогу мотоциклу заблокували поліцейським авто, порушник спробував втекти пішки у двори прилеглих будинків. Його затримали.

Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп‘яніння. Результат газоаналізатору «Драгер» показав у нього 1,38 проміле. 

На водіїв склали протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортними засобами особою, яка не має права керування такими транспортними засобами), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі поліса обов’язкового страхування наземних транспортних засобів) та ст. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів