Поділитись:

За вихідні патрульні зловили на Волині 13 п'яних водіїв (фото)

Вівторок, 29 червня 2021, 18:19
За вихідні патрульні зловили на Волині 13 п'яних водіїв (фото)

За вихідні патрульні зловили на Волині 13 водіїв, які перебували за кермом у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння..

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волинської області у фейсбуці.

У суботу, 26 червня, на вулиці Глушець у Луцьку автомобіль Volkswagen Bora порушив ПДР.  Під час спілкування з 29-річним водієм патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці події показав результат у 0,75 проміле, що майже в 4 рази перевищує допустиму норму. Однак керманич не погодився із результатом і виявив бажання пройти огляд у медичному закладі.

Втім, при спробі доставити водія до лікарні, він різко вискочив зі службового авто та почав втікати. При цьому  чоловік перебіг дорогу поза пішохідним переходом. Чоловіка затримали. Згодом він відмовився від проходження огляду у лікаря. 

За вихідні патрульні зловили на Волині 13 п'яних водіїв (фото)

Цього ж дня у Ковелі патрульні отримали виклик про пошкодження майна на АЗС на вулиці Варшавській. 
На місці події патрульні встановили, що автомобіль Volkswagen Passat, рухаючись заднім ходом здійснив наїзд на колонку. Внаслідок цього автівка та АЗС отримали механічні пошкодження. 

Під час спілкування з керманичем, інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння у медичному закладі показав результат у 1,92 проміле, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму.

За вихідні патрульні зловили на Волині 13 п'яних водіїв (фото)

У неділю, 27 червня, на стаціонарному пості «Явір», що на автодорозі М07 Київ – Ковель – Устилуг, патрульні зафіксували, як автомобіль Opel Astra порушив п. 10.8 ПДР. Під час спілкування з водієм патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння це підтвердив.

У всіх випадках поліцейські складали адміністративний матеріал за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів