Поділитись:

У Ковелі на світанку зловили п'яну водійку

Понеділок, 14 червня 2021, 10:57
У Ковелі на світанку зловили п'яну водійку

У місті Ковель правоохоронці за порушення ПДР зупинили легковий автомобіль. З'ясувалося, що водійка, яка ним керувала, була напідпитку.

Про це повідомили на сторінці патрульної поліції Волині у фейсбуці.

У понеділок, 14 червня, близько 5-ї ранку, на вулиці Володимирській у Ковелі патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Caddy, який порушив правила дорожнього  руху.

Під час спілкування із 42-річною водійкою, інспектори виявили в неї ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан алкогольного сп’яніння показав результат у 1,05 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму. 

Патрульні склали на неї адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Зауважимо, за січень-травень на території Волинській області зареєстровано 24 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 2 ДТП з постраждалими, в яких 2 особи травмувалися.

«Водії, будьте відповідальними, не сідайте за кермо у стані сп’яніння та не наражайте себе й інших учасників дорожнього руху на небезпеку», – закликали у патрульній поліції.

У Ковелі на світанку зловили п'яну водійку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів