Поділитись:

Зловити п'яного водія патрульним допомогли небайдужі лучани (фото)

Неділя, 13 червня 2021, 17:17
Зловити п'яного водія патрульним допомогли небайдужі лучани (фото)

Зловити п'яного водія-порушника поліцейським допомогли лучани. 

Про це інформує пресслужба патрульної поліції у неділю, 13 червня. 

Напередодні, близько 19-ї години, луцьким патрульним надійшло повідомлення про те, що на вулиці Підгаєцькій на проїжджій частині дороги стоїть автомобіль з пошкодженнями, без передніх номерних знаків, а за кермом спить п’яний водій. Патрульні прибули за вказаною адресою, виявили автомобіль ВАЗ 211540, в якому спав водій. Після спілкування із поліцейськими, водій мав викликати тверезого водія та категорично не сідати за кермо. Однак через деякий час патрульні виявили вказаний автомобіль, який рухався вулицею Рівненською, за кермом якого перебував той же водій.

Вимогу про зупинку керманич ігнорував, однак за допомогою небайдужих громадян, автівку все ж далося зупинити. Пройти огляд на стан сп’яніння керманич відмовився.

У результаті на кермувальника патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) ч.6 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки) та ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Зловити п'яного водія патрульним допомогли небайдужі лучани (фото)

Зауважимо, за січень-травень на території Волинській області зареєстровано 24 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 2 ДТП з постраждалими, в яких 2 особи травмувалися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів