Поділитись:

Обмежував оглядовість: у Луцьку перенесли паркан на Ківерцівській (відео)

Четвер, 02 вересня 2021, 08:43

У Луцьку демонтували паркан, встановлений на виїзді зі шляхопроводу з вулиці Гордіюк на Ківерцівську, який обмежував оглядовість під час руху транспорту.

Про це розповів начальник дільниці «Луцьктехнобуду» Володимир Шевчук, – повідомляє Суспільне.

31 серпня робітники підрядної фірми встановлювали огорожу, яка відділятиме тротуар і велодоріжку від залізничної колії та дороги, на вулиці Ківерцівській на протилежній стороні.

 

Згідно з проєктом коригування, встановлюють додатково 165 метрів огорожі.

 

Ініціювали знесення огорожі місцеві водії, які скаржилися на поганий огляд дороги через нове огородження. Зі слів лучанина Богдана Чипинюка, конструкція на ділянці з інтенсивним рухом машин створила перешкоду кермувальникам.

Після обстеження ділянки поліція скерувала лист до міської ради про необхідність удосконалення там дорожнього руху через погану видимість, – розповідав раніше речник патрульної поліції Богдан Павлович.

Після цього проєктанти змінили організацію дорожнього руху на цій ділянці.

Зі слів керівника департаменту житлово-комунального господарства Луцька Миколи Осіюка, нова огорожа на виїзді з провулка Комунального на Ківерцівську зараз пошкоджена: паркан зігнутий, одна із секцій лежить на тротуарі.

Зі слів речника патрульної поліції області Богдана Павловича, впродовж останньої доби дорожньо-транспортних пригод на вулиці Ківерцівській інспектори управління не фіксували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів