Поділитись:

Обмежує видимість: у Луцьку перенесуть паркан на Ківерцівській (відео)

П'ятниця, 23 липня 2021, 08:51
Обмежує видимість: у Луцьку перенесуть паркан на Ківерцівській (відео)

Торік у Луцьку на вулиці Ківерцівській для безпеки пішоходів встановили паркан. Проте водії нарікають, що конструкція обмежує видимість.

Про те, як розв'язуватимуть цю проблему, йдеться в сюжеті Суспільного.

Як розповів речник патрульної поліції області Богдан Павлович, на цьому відрізку дороги за останні шість місяців склали 13 протоколів про ДТП.

Ділянку біля мосту патрульні віднесли до місць концентрації дорожньо-транспортних пригод у Луцьку.

Працівники відділу безпеки дорожнього руху ще чотири місяці тому обстежили з'їзд і надіслали лист Луцькому міському голові з проханням удосконалити дорожній рух.

"На даному перехресті не забезпечено трикутник видимості. При виїзді на вулицю Ківерцівську водії не можуть безперешкодно бачити транспорт, який їде зі сторони м. Ківерці. Їм заважає дорожнє огородження, що може створювати аварійні ситуації", – каже речник волинських патрульних.

Обмежує видимість: у Луцьку перенесуть паркан на Ківерцівській (відео)

Як розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Луцька Микола Осіюк, паркан на Ківерцівській перенесуть. Нині проєктанти вивчають ситуацію і вносять зміни в організацію дорожнього руху.

"Перенесемо його на іншу сторону напроти мосту, спуску, щоб люди могли рухатися, а там буде невеликий парканчик, який буде давати візуальну можливість водіям звертати увагу на ліву сторону руху", – пояснює комунальник.

Зі слів директора департаменту ЖКГ Луцька Миколи Осіюка, перенести паркан комунальники планують впродовж трьох тижнів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів