Поділитись:

"Кишені", світлофори, знаки: у Луцьку хочуть нову дорожню інфраструктуру

Середа, 24 лютого 2021, 12:15
«Кишені», світлофори, знаки: у Луцьку хочуть нову дорожню інфраструктуру

У Луцькій міській раді говорили про ймовірність розробки "Програми з покращення транспортної інфраструктури та дорожнього руху". 

Відповідну ініціативу у середу, 24 лютого, озвучив заступник голови фракції "СВІДОМІ" Михайло Наход

«Кишені», світлофори, знаки: у Луцьку хочуть нову дорожню інфраструктуру

"Є проблеми з заторами, паркуванням, недосконалою роботою громадського транспорту. Оскільки в рамках грантового проекту нещодавно була підготовлена Комплексна транспортна схема Луцька, а в даний час активно працює робоча група з покращення організації дорожнього руху наша фракція пропонує розробити та прийняти окрему Програму з покращення транспортної інфраструктури та дорожнього руху у якій передбачити, зокрема скільки кишень на зупинках громадського транспорту ми обладнаємо у найближчі роки, на скількох перехрестях встановимо світлофори, додаткові дорожні знаки і оновимо дорожню розмітку, на яких перехрестях і коли зробимо круговий рух і тому подібне", – зазначив він. 

"В рамках різних проектів ми закупляємо тролейбуси та оновлюємо зупинки, а програми з оновлення транспортної інфраструктури досі немає. Наша команда уже долучилася до роботи в рамках робочої групи і ми готові надати пропозиції для нової програми", – резюмував Наход. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів