Поділитись:

Перший дзвоник у луцькій гімназії №4: як доїхати на свято (фото)

Вівторок, 31 серпня 2021, 19:30

Ремонтні роботи у Луцькій гімназії № 4 імені Модеста Левицького ще тривають, однак вони не вплинуть суттєво на святкування Першого дзвоника, кажуть в управлінні освіти. Тим більше не позначаться на навчальному процесі. 

Про це у коментарі журналістам ІА "Конкурент" розповів начальник управління освіти Луцької міської територіальної громади Віталій Бондар. 

За його словами, гімназія організовує святкування окремо для першокласників і випускників. 

"Вхід було прибрано, і вже відновили повноцінний доступ до навчального закладу. Фасад зроблений майже до кінця, крім місця, де розташована спортивна зала. Свято Першого дзвоника вони традиційно організовують біля фонтанів на східцях до вулиці Глушець. І у внутрішньому дворику окремо для перших та одинадцятих класів, щоб діти не ходили по камінню, де відбуваються роботи. 

До внутрішнього дворика можна потрапити через вулицю Коперника, а до фонтанів – через Глушець", – каже Віталій Бондар. 

Він переконує: ремонтники роблять усе можливе та ідуть назустріч управлінню освіти для того, аби своєчасно закінчити всі роботи. Наразі залишилося завершити фарбування стіни фасаду з боку спортивної зали. Виконання цих робіт, впевнений очільник луцької освіти, не зашкодить навчальному процесу. 

 

Нагадаємо, у середу, 1 вересня у Луцьку весь день дощитиме. Синоптики прогнозують холодну і хмарну погоду, яка трохи підпсує святковий настрій школярів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів