Поділитись:

Погода у Луцьку 1 вересня: чи брати парасолю

Вівторок, 31 серпня 2021, 17:05
Погода у Луцьку 1 вересня:  чи брати парасолю

У середу, 1 вересня у Луцьку весь день дощитиме. Синоптики прогнозують холодну і хмарну погоду, яка трохи підпсує святковий настрій школярів. 

«Весь день ітиме невеликий дощ. Вітер буде слабким, а температура триматиметься у межах 18-20°C. Буде помірно тепло, але з невеликим дощиком. Він ітиме з перервами, але з самого ранку. Власне під час основних урочистостей – зранку 1 вересня температура повітря буде всього 12-13°C, а це доволі прохолодно. Єдине, що вітру сильного не буде, то й холод не надто відчуватиметься», – каже чергова синоптикиня Волинського гідрометцентру Світлана Дриганюк

Батькам і учням слід брати з собою парасолі, і вдягатися тепліше. 

До слова, навчальним закладам Луцької громади пропонують надати певну фінансову автономію, щоб директори могли самі розв'язувати питання обігових коштів, виділених з міського бюджету. Про це сказав Луцький міський голова Ігор Поліщук під час розширеного засідання колегії директорів закладів і установ Луцької міської територіальної громади. Зі слів міського голови, на сьогодні потрібно зберегти гарні освітянські традиції, які є у місті Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів