Поділитись:

Луцькі школи 1 вересня можуть організовувати традиційні лінійки

Субота, 28 серпня 2021, 12:43
Луцькі школи 1 вересня можуть організовувати традиційні лінійки

У Луцьку заклади освіти самі визначатимуться, чи проводити традиційну першовересневу лінійку.

Про це розповів керівник департаменту освіти Луцької міської ради Віталій Бондар у програмі «Позиція» на 12 каналі 26 серпня.

«Все-таки ми є в певних карантинних обмеженнях. Діє постанова №4 від 23.04.2021 року, яка говорить про те, що є організаційна, академічна, фінансова, кадрова автономія закладу освіти. Заклади освіти будуть визначатися із проведенням свята», – зазначив Віталій Бондар.

Головний освітянин наголосив, що необхідно дотримуватися карантинних обмежень, здійснити всі дії, щоб убезпечити учнів під час проведення лінійки і протягом навчального року.
 
«У постанові чітко зазначено, що є певні обмеження доступу учасників освітнього процесу, зокрема батьківської громадськості на територію закладу і на 1 вересня, і протягом навчального року, коли буде продовжуватися адаптивний карантин», – пояснив головний освітянин міста.

Віталій Бондар нагадав, що попереднього навчального року керівники закладів освіти Луцької громади організовували святкову лінійку для учнів 1 і 11 класів, а кому дозволяв розмір святкового майданчика перед школою – то і для 9-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів