Лучан просять зафарбовувати рекламу наркотиків на стінах (фото)

Неділя, 29 серпня 2021, 14:13

У Луцьку на фасадах будинків, парканах, установах та організаціях різної форми власності рекламують наркотичні засоби. Тож усіх свідомих громадян просять зафарбовувати інтернет-адреси.

Про це йдеться на сторінці мунварти у фейсбуці.

Мешканцям Луцька часто потрапляють на очі, на перший погляд, нерозбірливі написи на фасадах будівель, які насправді є адресами сайтів та телеграм-каналів, де можна замовити наркотики.

 

 

 

 

 

 

Зараз рекламу наркотиків можна знайти навіть на фасадах навчальних, спортивних закладів, житлових будинків та приватних садиб.

Останніми роками у Луцьку неодноразово проводились акції із зафарбовування та ліквідації написів з рекламою наркотиків. Проте вони з'являються знову.

 

Департамент муніципальної варти звертається до усіх свідомих громадян міста Луцька, керівників установ, підприємств та організацій, голів ОСББ з проханням зафарбовувати незрозумілі, на перший погляд, інтернет-адреси, які з’являються на фасадах своїх чи відомчих будівель. Адже електронні посилання на ці сайти – це перша ланка збуту наркотичних засобів як для дорослих, так і дітей.

Усіх лучан, які помітили осіб, що роблять такі написи, просять спробувати їх сфотографувати з метою подальшого розпізнавання та негайно повідомляти в поліцію за номером телефону 102.

Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: