Поділитись:

У Луцьку вночі зловили двох чоловіків з наркотиками

П'ятниця, 27 серпня 2021, 10:19

Фото ілюстративне

В обласному центі Волині правоохоронці під час нічного патрулювання затримали двох чоловіків з наркотиками.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

У ніч на четвер, 26 серпня, близько 2:00 на вулиці Рівненській у Луцьку патрульні після проведення поверхневої перевірки виявили в 31-річного громадянина речовини рослинного походження, схожі на наркотичний засіб – канабіс.

Тієї ж ночі, близько 3:00 на проспекті Відродження у 43-річного чоловіка поліцейські виявили поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну речовину.

В обох випадках патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції, яка вилучила підозрілі знахідки для проведення експертних досліджень.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ознаками ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Нагадаємо, 15 серпня під час несення служби з охорони громадського порядку на вулиці Шота Руставелі, поблизу загальноосвітньої школи № 20, військовий наряд виявив у громадянина 1986 року народження порошкоподібну речовину білого кольору, ззовні схожу на «солі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів