Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 26 серпня

Четвер, 26 серпня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 26 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 26 серпня, найбільше читав про:

Про розширення моста і ОСББ

Земельну ділянку на вулиці Тараса Шевченка, 26, у Луцьку не передадуть ОСББ «СКУР-БУД-МК». Адже це унеможливить заплановане розширення мосту.  Питання розглядалося під час чергової сесії Луцької міської ради 26 серпня.

Під час розгляду питання виступив депутат від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Михайло Наход, який зазначив, що будівництво житлового будинку унеможливить заплановане раніше розширення мосту.  До розгляду питання повернуться після того, як буде готовий проєкт реконструкції мосту.

Про «злочинця року»

У Володимирі-Волинському розшукують злодія, який поцупив упаковки зі скляними банками.

Інцидент стався у четвер, 26 серпня, близько 11:20 поруч із магазином «Заграва», що на вулиці Устилузькій, 42, у Володимирі-Волинському. На відеозаписі видно, що невідомий чоловік підійшов до входу в магазин, де були складені упаковки з трилітровими банками, взяв дві з них і пішов геть.

У коментарі до відео запевнили, що невідомий вкрав три упаковки банок.

Про зниклу/знайдену дівчину

Зникла неповнолітня лучанка Титус Анастасія, яка вночі 24 серпня пішла з дому й не повернулася, знайшлася. Про це в коментарі ІА «Конкурент» повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

Дівчина була з друзями у Володимирі-Волинському. Життю та здоров'ю неповнолітньої нічого не загрожує.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 26 серпня

Про новий сквер

Поряд зі школою №26 у Луцьку до кінця вересня облаштують новий сквер. Про це йшлося під час чергової сесії Луцької міської ради 26 серпня.

Під час обговорення питання щодо внесення змін до бюджету Луцької міської територіальної громади депутат від фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик поцікавився, коли завершаться роботи з облаштування скверу поряд зі школою № 26 у Луцьку. Адже створення скверу на цій території планувалося давно.

«Це густонаселений район, де немає зеленої зони. Зрозуміло, що така ділянка для відпочинку лучан там необхідна», – зауважив депутат.

Міський голова Луцька Ігор Поліщук відповів, що роботи з облаштування скверу вже розпочалися у середу, 25 серпня. Їх планують завершити до кінця вересня.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 26 серпня

Інші цікаві та важливі новини:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів