Луцький депутат прийняв челендж Зеленського і передав його колезі (відео)

Субота, 21 серпня 2021, 10:40

Голова фракції «Громадянського Руху «СВІДОМІ» в Луцькій міській раді Тарас Шкітер долучився до спортивно-патріотичного челенджу #здороваукраїна30, який підтримав Президент України Володимир Зеленський.

Відео депутат опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

«Я, Тарас Шкітер, приймаю челендж Вадима Данильченка #здороваукраїна30. Зроби будь-яку вправу 30 разів», – звернувся обранець громади і виконав 30 стрибків на скакалці.

Раніше у челенджі #здороваУкраїна30 взяв участь Володимир Зеленський – віджався 30 разів на брусах, про що президент написав у фейсбуці. Він опублікував відео, на якому виконує вправу, та пояснив, як долучитися до флешмобу:

  • Одягни вишиванку.
  • Виконай свою улюблену фізичну вправу 30 разів.
  • Познач людину, якій передаєш челендж.

Голова фракції «Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер, хоч і не у вишиванці, виконав умови – після 30 стрибків на скакалці передав челендж Роману Бондаруку, який очолює фракцію «Слуга народу».

Роман Бондарук не забарився прийняти виклик – він саме завершив вечірнє тренування, під час якого бігав та їздив на велосипеді.

«Дякую, друже, за естафету, якраз тільки завершив вечірнє тренування. Трішки більше, ніж тридцять разів», – написав він у фейсбуці.

Своєю чергою Роман Бондарук передав челендж Юрію Моклиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: