У Луцьку створять міський мобільний додаток: розповіли про функції

Середа, 18 серпня 2021, 10:20

У Луцьку створять сучасний мобільний додаток, за допомогою якого лучани матимуть можливість ефективної комунікації із владою.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18 серпня.

Про новий мобільний додаток розповіла директора департаменту ЦНАП Луцької міської ради Лариса Карп'як. За її словами, за допомогою мобільного додатку, який буде безкоштовним, кожен житель Луцька зможе повідомляти про будь-які проблеми міста. Кожен користувч матиме свій віртуальний кабінет та зможе подавати будь-які звернення.  В додатку буде можливість завнтажувати фото та відео.

Всі звернення автоматично скеровуватимуться відповідальним посадвим особам. У віртуальному кабінеті кожен користувач матиме можливість бачити результати розгляду його звернення. За результатами розгляду кожнго звернення формуватиметься звіт, який надсилатиметься користувачеві. У звіті буде відображатися інформація про те, яким чином та коли вирішать проблему. У разі якщо такий звіт не задовольняє користувача, він матиме можливість оскаржити його. 

Як додав міський голова Ігор Поліщук, окрім цього додаток дозволить сформувати базу мобільних телефонів жителів Луцька та інформувати їх про аварійні ситуації у місті, зорієнтувати про час їхнього усунення. Окрім того всі розмови з оператором будуть автоматично записуватися для покращення якості обслуговування. 

«Ми вивчили подібні платформи у багатьох містах України і можемо сказати, що на разі це один із найкращих інструментів комунікації», – зазначив Ігор Поліщук.

Міський голова додав, що керівникам комунальних установ не варто сприймати людей, які звертаються з тими чи іншими проблемами, як недоброзичливців, а сприймати їх як помічників у вирішенні тих чи інших проблем міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: