Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 12 серпня

Четвер, 12 серпня 2021, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 12 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші волинські новини. Луцьк у четвер, 12 серпня, найбільше читав про:

Про острівець непокори

У Луцьку припаркований автомобіль завадив робітникам зняти шар асфальту на площі біля РАЦСу. 

Реконструкція площі розпочалася у понеділок, 9 серпня. Протягом тижня будівельники вестимуть підготовчі роботи. 

Позаду будівлі Палацу урочистих подій, з лівого боку один із власників авто залишив припаркованим свій транспортний засіб. Через це роботи з демонтажу дорожнього покриття дещо загальмувалися. Зрештою, екскаватор зняв асфальт навколо автівки, залишивши під нею «острівець» недоторканого асфальту

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 12 серпня

Про фермерський ринок

Сільськогосподарського ринку, який працював на площі біля луцького РАЦСу щовівторка та щоп'ятниці, більше не буде. Про це у коментарі журналістам ІА «Конкурент» розповів начальник департаменту ЖКГ Микола Осіюк

За словами головного комунальника міста, наразі на площі розпочалася масштабна реконструкція. Після завершення всіх робіт місця для торгівлі на площі уже не буде. 

Більшість працівників ринку переїхали працювати на вулицю Глушець, де аналогічний ринок діє щочетверга та щосуботи. 

Начальник департаменту економічної політики Луцькради Борис Смаль пояснив, що біля РАЦСу працювала Асоціація фермерів Волині. Наразі у департаменті ведуть перемовини з фермерами про те, де їм зручніше буде працювати надалі.

Про ціни на «Варшавці»

Мабуть, більшість лучан все-таки купують продукти у супермаркетах. Хоча на ринках вони можуть бути дешевші.

Супермаркети – це зручно, бо часто, окрім вихідних, лучани не мають можливості робити покупки в інших місцях. Магазинів багато, усі вони чи не на кожному кроці. І це добряче економить час. Проте не завжди – гроші.

Журналісти ІА «Конкурент» сьогодні пройшлися Варшавським ринком, аби подивитися ціни на сезонні овочі, ягоди та фрукти. Ринок, як завжди, живе своїм насиченим життям: люди купують, продають, вибирають найсмачніше та найліпше, просять зробити знижку. Домашню продукцію, яка лишається, продають майже за безцінь, аби не повертатися з нею у село.

Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 12 серпня

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів