Поділитись:

Реконструкція площі перед РАЦСом: як працюватиме "Луцькекспрес" (фото)

Четвер, 12 серпня 2021, 13:50

Через роботи з реконструкції площі перед луцьким РАЦСом заїзд до місця посадки-висадки пасажирів служби "Луцькекспрес" може бути обмеженим. 

Працівники служби перевезення у розмові з журналістами ІА "Конкурент" запевнили, що якщо таке станеться, це навряд чи змінить графік руху автобусів популярного перевізника. Може хіба що змінитися місце посадки і висадки пасажирів. Його, імовірно, перенесуть ближче до проїжджої частини – поруч із відомою скульптурою у формі металевого серця. 

Про всі такі зміни, запевнили у службі, повідомлятимуть кожному пасажиру, який курить квиток на рейс. 

До слова, у коментарі журналістам ІА "Конкурент" начальник департаменту ЖКГ Луцькради Микола Осіюк наголосив, що унаслідок реконструкції площі сама схема руху навколо РАЦСу може зазнати змін. 

"Є розроблений проект. Заїзди у двір через територію РАЦСу будуть залишені. Звичайно, рух трошки зміниться. Буде площа, як це є на презентації по проекту, стихійної торгівлі навколо не буде", – каже головний комунальник Луцька. 

Наразі на площі тривають підготовчі роботи. Ремонтники демонтують асфальт, гранітні плити зі сходів. Роботи із демонтажу дорожнього покриття проводять дуже близько від місця посадки і висадки пасажирів "Луцькекспресу". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів