Поділитись:

На волинській річці зловили двох рибалок з сітками (фото)

Середа, 11 серпня 2021, 17:34
На волинській річці зловили двох рибалок з сітками (фото)

На річці у Ковельському районі рибоохоронний патруль викрив два грубих порушення правил рибальства.

Про це повідомила пресслужба Рибоохоронного патруля Волині.

У середу, 11 серпня, державні інспектори рибоохорони в ході рейду на водні об’єкти Ковельського району викрили два грубих порушення Правил рибальства на річці Турія, поблизу села Тойкут.

Двоє громадян здійснювали вилов водних біоресурсів двома знаряддями лову, виготовленими зі сіткоснастевих матеріалів, які не передбачені Правилами рибальства. Завдяки оперативним діям рейдової групи порушникам не вдалося завдати шкоди рибному господарству.

На викритих громадян складено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності. Знаряддя лову вилучили.

На волинській річці зловили двох рибалок з сітками (фото)

Довідкова інформація

Нагадуємо, що згідно з Правилами любительського та спортивного рибальства рибу дозволено ловити з берега або човна, вудками всіх видів із загальною кількістю гачків не більше п’яти на рибалку та спінінгом. Крім цього, добова норма вилову риби на одну людину не повинна перевищувати 3 кг.

Нагадаємо, 10 серпня до Волинського рибпатруля надійшло повідомлення від рибалок-любителів про факт грубого порушення Правил рибальства. Рибалки повідомили, що на водоймі поблизу села Заріччя Володимир-Волинської громади невідомі знаходяться на водоймі з сіткою. Державні інспектори рибоохорони спільно з офіцерами громад Зимнівської та Володимир-Волинської громад оперативно прибули на вказане місце. Під час обстеження водного об’єкту вони виявили громадянина, який здійснював вилов водних біоресурсів двома сітними знаряддями лову. Завдяки оперативності рибпатрульних та поліцейських порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів