Поділитись:

Троє молодих волинян постраждали у ДТП на Рівненщині (фото, відео)

Вівторок, 10 серпня 2021, 18:14
Троє молодих волинян постраждали у ДТП на Рівненщині (фото, відео)

У Рівненській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали троє волинян, серед них – один неповнолітній.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Рівненської області на сайті ГУНП.

ДТП сталася у ніч на вівторок, 10 серпня, близько 1:00 на трасі Луцьк – Рівне у селищі Клевань: легковик Opel Vectra, який прямував у бік Рівного з Луцька, на великій швидкості врізався у металевий відбійник і перекинувся.

Внаслідок аварії травми різного ступеня важкості отримали 20-річний водій «опеля» та 19-річний і 16-річний пасажири. Ще один 19-річний пасажир авто не постраждав.

Усіх травмованих волинян доставили до лікарні. Неповнолітній, рідний брат водія, наразі перебуває у реанімації. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відділення №1 (місто Рівне) відкрили кримінальне провадження. У рамках кримінального провадження у кермувальника відібрали зразки крові.

Троє молодих волинян постраждали у ДТП на Рівненщині (фото, відео)Троє молодих волинян постраждали у ДТП на Рівненщині (фото, відео)

Нагадаємо, 9 серпня, у вечірню пору на автодорозі у селі Пнівне Камінь-Каширського району: автомобіль Mercebes-Benz ML 270 збив 46-річну місцеву мешканку, яка їхала на велосипеді у тому ж напрямку. Внаслідок автопригоди жінка отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували до медичного закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів