Поділитись:

На Волині ремонтують ще одну дорогу до Світязя (фото, відео)

Вівторок, 10 серпня 2021, 12:15

У Волинській області стартував ремонт територіального автошляху Т-03-01 Залісся – /Т-03-02/, що пролягає вздовж північної сторони перлини Шацьких озер.

Про це повідомили на фейсбук сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

З понад 13 кілометрів протяжності дороги 5,6 кілометра потребували невідкладного відновлення. Ремонт вже стартував – на відтинку від села Пульмо до урочища «Гряда» працюють дорожники. Замість зношеного білощебеневого та грунтового покриття зводиться багатошаровий міцний дорожній одяг з асфальтованим покриттям.

Підрядник відпрофілював старе покриття і укладає шари основи зі щебенево-піщаної суміші. Водночас проводять роботи з видалення порослі в смузі відведення. За сприятливої погоди працюють і вдень, і вночі.

Проєктна документація передбачає влаштування двох шарів основи, поверх якої – два шари асфальту, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування тротуару по всій протяжності ділянки зі сторони прибережної смуги Світязя, облаштування узбіч, а також ремонт розташованого на цій ділянці мосту.

Виконавець – ТОВ «Волиньдорбуд». Ремонтні роботи планують завершити у жовтні.

Рух транспорту ділянкою Пульмо – Гряда організовано в реверсному режимі, тож водіїв та інших учасників дорожнього руху закликають бути максимально уважними, обережними і дисциплінованими.

Нагадаємо, на Волині тривають роботи на автодорозі Т-03-06 /Т-03-02/ – Шацьк – Вілиця – Прип'ять – Любохини – /Т-03-08/.  Її ремонтують на всій протяжності – 22,5 км. На сьогодні замість пошкодженої бруківки та білощебеневого покриття по всьому автошляху влаштовано новий дорожній одяг, а саме основу зі щебенево-піщаної суміші та два шари асфальту. На автошляху встановлено нове бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, і більшість дорожніх знаків. Прямують до завершення роботи з облаштування узбіч. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів