Поділитись:

На Волині відновили одну з доріг до Шацьких озер (фото)

Середа, 04 серпня 2021, 18:00
На Волині відновили одну з доріг до Шацьких озер (фото)

Волинська область, особливо Шацький край, багата на водойми, які славляться не лише в Україні, а й за її межами. Тож недаремно особлива увага приділяється цьогоріч територіальним автошляхам за маршрутами до найвідомішого туристичного «магніту» Волині – озера Світязь.

Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області у фейсбуці.

Одна з таких доріг – Т-03-06 /Т-03-02/ – Шацьк – Вілиця – Прип'ять – Любохини – /Т-03-08/.  Її ремонтують на всій протяжності – 22,5 км.

На сьогодні замість пошкодженої бруківки та білощебеневого покриття по всьому автошляху влаштовано новий дорожній одяг, а саме основу зі щебенево-піщаної суміші та два шари асфальту. 

На автошляху встановлено нове бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, і більшість дорожніх знаків. Прямують до завершення роботи з облаштування узбіч. Підрядник приступив до нанесення дорожньої розмітки. 

Як вже змінилась дорога Т-03-06 – на порівняльній світлині:

На Волині відновили одну з доріг до Шацьких озер (фото)

Нагадаємо, днями у Волинській області стартували ремонтні роботи ще на одній ділянці міжнародного автошляху М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест).

Робітники почали відновлювати ділянку протяжністю понад 7 кілометрів, що бере свій початок від пункту пропуску «Дома́нове» – «Мокрани» на українсько-білоруському кордоні. 

Майже на всьому відтинку ділянки знято шар зношеного дорожнього покриття і розпочато роботи з влаштування перших двох шарів нового дорожнього одягу – основи зі щебенево-піщаної суміші та першого шару асфальту.

Пізніше на цьому відтинку ще буде укладено верхній шар дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Активні ремонтні роботи проводяться і на сусідній ділянці автодороги М-19 – на 7-кілометровому відрізку до села Гірники (км 8 – км 15) укладено перший шар асфальту.

Рух транспорту організовано в реверсному режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів