Поділитись:

Автошлях до Світязя роблять безпечним і для пішоходів (фото)

П'ятниця, 16 липня 2021, 18:02

На автодорозі,  яка веде до туристичного «магніту» Волині – озера Світязь, нанесли свіжу дорожню розмітку.

Про це повідомили на сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області у фейсбуці.

Чимало українців та іноземців уже змогли оцінити відновлену ділянку автошляху Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко –  Козин – /М-06/. Від села Піща до села Положеве – понад 26 кілометрів нового асфальтного покриття зі свіжою дорожньою розміткою. 

Аби шлях був комфортним і безпечним не лише для водіїв, а й для пішоходів, на відновленій ділянці Т-03-02 дорожники наносять розмітку на пішохідних переходах. Водночас тривають роботи з встановлення дорожніх знаків та облаштування узбіч. 

Зараз, у розпал оздоровчо-туристичного сезону та утримання спекотної погоди, щодня, а надто у вихідні, до водойм шацького краю і у зворотному напрямку курсує значний потік транспорту. 

«Аби подорожі мальовничими місцями Шаччини не були отьмарені неприємностями, закликаємо водіїв та інших учасників дорожнього руху не забувати про правила безпеки та дотримуватись дозволеного швидкісного режиму. 
Пам’ятайте – ремонтні роботи на відтинку Піща – Положеве ще не завершені, на дорозі працюють люди, тож варто бути максимально уважними, обережними, відповідальними.
Служба автомобільних доріг у Волинській області бажає всім учасникам дорожнього руху максимум приємних вражень від подорожей відновленою ділянкою автошляху Т-03-02!», – зазначили у службі автодоріг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів