Поділитись:

Тимчасовий міст на дорозі Львів – Луцьк готовий на 85% (фото, відео)

П'ятниця, 06 серпня 2021, 09:01
Тимчасовий міст на дорозі Львів – Луцьк готовий на 85% (фото, відео)

Тимчасовий міст на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк неподалік Кам’янки-Бузької планують добудувати наприкінці цього тижня. Того ж дня ним зможуть поїхати автомобілі, автобуси та невеликі вантажівки.

Про це розповів речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар, – повідомляє Суспільне.

Підрядник вже змонтував металеві конструкції мосту і зараз облаштовує під’їзди. Загалом роботи виконали на 85 %.

Тимчасовий міст на дорозі Львів – Луцьк готовий на 85% (фото, відео)

"Ми облаштували міст на берегові опори. Зараз ми робимо перильне огородження, облаштовуємо бордюри, зварюємо, скручуємо перила і будемо влаштовувати перехідні плити з бетонними опорами", – розповів інженер компанії-підрядника Володимир Подільник.

Зі слів речника Служби автомобільних доріг у Львівській області Івана Бондаря, тимчасовим мостом організують реверсивний рух, тобто авто проїжджатимуть почергово. каже

"Вантажопідйомність тимчасового мосту буде близько 40 тонн. Це дозволить невеликим вантажівкам, а також громадському транспорту курсувати через цей міст. З обох сторін мосту тимчасового будуть встановлені триметрові арки для того, аби важковагові вантажівки (ТІР-и) не мали змоги заїхати на цей міст, оскільки його конструкція не передбачатиме такого навантаження", – пояснив Іван Бондар.

Тимчасовий міст на дорозі Львів – Луцьк готовий на 85% (фото, відео)

Зараз дістатися через річку Західний Буг у селі Гайок можна лише іншим мостом. Обласні маршрутки курсують так: пасажири доїжджають до мосту, переходять його пішки і пересідають в автобуси з іншої сторони річки.

Цього місяця після погодження усіх документів візьмуться за будівництво й основного мосту. Він буде вдвічі ширший за старий, шириною 13 метрів з пішохідними доріжками і освітленням.

Вартість будівництва становитиме 180 мільйонів гривень. За проєктом, його мають будувати 15 місяців, однак планують закінчити зведення нового мосту до кінця року.

Нагадаємо: у понеділок, 3 травня, у селі Гайок неподалік Кам'янки-Бузької провалився міст через річку Західний Буг. За три дні до обвалу люди повідомляли про аварійний стан мосту у селі Гайок на автодорозі Львів – Луцьк. В Укравтодорі повідомили, що зобов'язали підрядну організацію ПП "Рома" ліквідувати аварійність.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
19 квітня 2024
21 березня 2024
12:51
07 січня 2024
10:34
06 січня 2024