Поділитись:

На дорозі Луцьк – Львів встановлять тимчасовий міст (відео)

Вівторок, 01 червня 2021, 17:35

Замість зруйнованого мосту через Західний Буг на автодорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк обіцяють до кінця червня встановити тимчасовий – для будівельної техніки й легкових авто.

Про це повідомив речник Служби автомобільних доріг у Львівській області Іван Бондар, інформує «Суспільне».

Проєктне рішення тимчасового мосту у селі Гайок на дорозі Львів – Луцьк зараз на експертизі. Її результати мають отримати до 6 червня, тоді ж приступлять до виконання робіт.

«Очікуємо до кінця цього тижня отримати позитивні висновки експертизи і зможемо приступити до монтування цієї тимчасової конструкції. Є кілька варіантів можливих конструкцій. За висновками експертизи підрядна організація обере один із варіантів», – пояснив Іван Бондар.

За словами речник Служби автодоріг, тимчасовий міст планують збудувати до кінця червня. Він буде розташований паралельно із мостом, ділянка якого зруйнована.

 

«Він слугуватиме для будівельної техніки, яка проводитиме демонтаж старого мосту, тобто, це одне його призначення. А друге призначення – він слугуватиме для руху легкового транспорту через цю ділянку, поки не буде збудовано новий міст», – пояснив він.

Роботи зі встановлення моста виконуватиме підрядна організація ПП «Рома» разом із компанією «Онур». Попередню вартість встановлення тимчасової конструкції у Службі автомобільних доріг наразі не готові повідомити. Вартість ремонту мосту становить близько 75 мільйонів гривень.

За словами Івана Бондаря, цей міст мають відремонтувати до кінця 2021 року. Зараз на території Львівщини є понад 50 аварійних мостів. Поки їх обстежують, далі мають розробити проєкти для ремонту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 березня 2024
12:51
07 січня 2024
10:34
06 січня 2024
31 грудня 2023
19 грудня 2023