Поділитись:

Доїхати можна: на трасі Луцьк-Львів людей пересаджують перед мостом (відео)

П'ятниця, 23 липня 2021, 12:40

Доки будують міст на Львів, з Луцька люди добираються до обласних центрів хто як може. Зокрема, службою автомобільних доріг Львівської області було розроблено схему об’їзду зруйнованого мосту у селі Гайок на дорозі Н-17 Львів–Радехів–Луцьк.

Для легкових автомобілів, автобусів та вантажівок розробили дві окремі схеми об’їзду аварійної ділянки дороги.

Автомобілі масою менш як 5 тонн об'їжджатимуть аварійну ділянку траси Львів – Радехів – Луцьк через Червоноград, Великі Мости, Добротвір. Протяжність цього об’їзду становить 78,9 км, що на 54 км довше ніж пряма дорога зі Львова у Луцьк.

Вантажні автомобілі об’їжджатимуть міст у селі Гайок через Малі Підліски, Буськ, Лопатин до Радехова. Протяжність об’їзду становить 103 км, а це на 31 км довше прямої дороги.

Через тимчасовий міст через річку Західний Буг до села Гайок проїхати на авто досі не можна. Перед самим мостом встановлені бетонні обмежувачі і надалі рух можна продовжити або пішки, або на велосипеді.

Якщо ж їхати маршруткою Львів-Радехів , що прямує з обласного центру Волині, то доведеться висаджуватися і переходити міст, а потім пересідати в інший автобус, що вже чекає по той бік мосту. Цікаво, що така незвична послуга входить у квиток маршруту.

Нагадаємо: у понеділок, 3 травня, у селі Гайок неподалік Кам'янки-Бузької провалився міст через річку Західний Буг. Міст збудували у 1960 році і відтоді жодного разу не ремонтували. Наразі проїзд цією трасою до Радехова заблокований.

До слова, за три дні до обвалу люди повідомляли про аварійний стан мосту у селі Гайок на автодорозі Львів – Луцьк. В Укравтодорі повідомили, що зобов'язали підрядну організацію ПП "Рома" ліквідувати аварійність.

Об'їзд на Луцьк можливий трасами Жовква–Червоноград або Буськ–Лопатин. 4 травня на мості розпочали протиаварійні роботи, реконструкцію зруйнованого моста планують завершити до кінця 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 січня 2024
10:34
06 січня 2024
31 грудня 2023
19 грудня 2023
03 грудня 2023
11:15
29 листопада 2023