Поділитись:

«Момент тут і зараз»: у Сіті Парку – унікальна художня виставка (фото)

Субота, 07 серпня 2021, 20:02
«Момент тут і зараз»: у Сіті Парку – унікальна художня виставка (фото)

 

Про це повідомляється на сторінці Сіті Парку у Фейсбуці.

Як йдеться у дописі, BIOS "Planned Freestyle"  –  це проект одеського художника, який проявляє персональну рефлексію на оточуюче середовище в «моменті тут і зараз».

 «Момент тут і зараз» – як відображення енергії міста, в якому художник актуально перебував.

У даному випадку митець відобразив Луцьк, енергії людей, яких автор актуально зустрічав, та персонального бекграунду як пережитого досвіду. Все це він трансформував в мистецькі композиції на стінах галереї.

 На перший погляд, експресивні яскраві композиції виглядають абстракціями на стінах, при цьому вони будуються на основі професійного досвіду митця та базуються на індивідуальній практиці творення, що притаманна автору.

Ці експресивні елементи композицій являються буквами з псевдоніму художника, які автор через прямий вільний жест послідовно странслював на стінах.

«Момент тут і зараз»: у Сіті Парку – унікальна художня виставка (фото)«Момент тут і зараз»: у Сіті Парку – унікальна художня виставка (фото)«Момент тут і зараз»: у Сіті Парку – унікальна художня виставка (фото)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Володимирі-Волинському з'явився новий туристичний об'єкт – металевий меч у кам'яній споруді. Пам'ятку відкрили до святкування 1033-річчя міста.

Як розповів Дмитро Омелянюк, об'єкт розмістили перед входом в парк «Слов’янський», оскільки там знаходиться чимало скульптур на історичну тематику. Меч виготовлений у стилі часів князя Святослава Ігоровича за оригінальним макетом, а також має декілька дизайнерських елементів.

Автором ідеї меча у камені стала адміністрація інтернет-спільноти "Твій Володимир". Зі слів Дмитра Омелянюка, роботу реалізували за власні кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів