Поділитись:

На Волині через Західний Буг спорудили тимчасовий міст

Субота, 07 серпня 2021, 19:21
На Волині через Західний Буг спорудили тимчасовий міст

Завершили влаштування тимчасового мосту через річку Західний Буг на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Про це повідомляє Укравтодор.

Рух транспорту по тимчасовому мосту забезпечили від 15:00 суботи, 7 серпня. Через тимчасовий міст у реверсному порядку зможуть проїздити легкові автомобілі, громадський транспорт, а також невеликі вантажівки загальною масою не більше 12 тон та висотою кузова до 3 метрів.

Паралельно тривають підготовчі роботи до капітального ремонту та реконструкції осоновного мосту, який планують відремонтувати в оптимально короткі строки у межах поточного року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Волинській області тривають роботи з облаштування нового покриття на дорозі М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест): дорожники закінчили вкладати ще сім кілометрів нового асфальтобетонного покриття.

Ремонтні роботи відбуваються на семи відтинках шляху по обидві сторони від міста Ковеля. З майже 54 кілометрів дороги М-19, що наразі відновлюють, фінішне асфальтування провели більш ніж на 31 кілометрі, ще понад 21 кілометр встелені першим шаром асфальту.

На окремих ділянках ремонту роботи проводяться і вдень, і вночі. Одна з ділянок пролягає між селами Секунь та Мислина і має протяжність 7,7 кілометра. 

До слова, на проспекті Волі у Луцьку триває реконструкція дорожнього полотна. У четвер, 5 серпня, ремонтники активно встелювали розриті ділянки щебеневим шаром. Частина працівників розрівнювала основу для вкладання щебеню. Напередодні завершили асфальтувати першим шаром ще два відрізки – ділянку з правого боку проспекту, що починається від перехрестя з вулицею Шопена. Тут виклали асфальтом всього кілька десятків метрів. Інша суттєва вже заасфальтована першим шаром асфальту ділянка тягнеться від вулиці Сенаторів до вулиці Вавілова. Таким чином продовжили роботи на лівій смузі, яку почали асфальтувати ще раніше. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів