Поділитись:

Олімпіада-2020: українські спортсменки вибороли бронзу (відео)

Субота, 07 серпня 2021, 18:40
Олімпіада-2020: українські спортсменки вибороли бронзу (відео)

Скарбничка української Олімпійської збірної поповнилася сімнадцятою медаллю. У суботу, 7 серпня, українські плавчині  посіли третє місце у змаганнях з артистичного плавання.

Про це повідомляє видання Рубрика.

Українська команда у складі: Марини Алексієвої, Владислави Алексієвої, Анастасії Савчук, Аліни Шинкаренко, Ксенії Сидоренко та Єлизавети Яхно завоювали бронзу на змаганнях з артистичного плавання.

Золото завоювали представниці ОКР, срібло – спортсменки з Китаю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські спортсмени отримають за золоті, срібні та бронзові медалі на XXXII Олімпійських іграх у Токіо по 125, 80 та 55 тисяч доларів відповідно. У міністерстві повідомили, що на підготовку, участь та відзначення українських спортсменів у літніх Олімпійських, Паралімпійських іграх у 2021 році в державному бюджеті передбачено 1,3 мільярда гривень.

До слова, український каратист Станіслав Горуна на Олімпіаді в Токіо завоював бронзову медаль у ваговій категорії до 75 кілограмів. Під час півфінального поєдинку він поступився італійцю Луїджі Бусу.

Напередодні Станіслав Горуна посів друге місце у своїй групі, де він переміг господаря змагань Кена Нісімуру (2:1), американця Томаса Скотта (2:1), у нічию звів сутичку з угорцем Габором Харшпатакі (0:0) та поступився Абдаллі Абделазізу з Єгипту (1:4).

У півфінальному поєдинку Горуна змагався проти італійця Луїджі Буса на арені «Ніппон Будокан». Попри те, що українець поступився супернику, попередні перемоги допомогли йому автоматично отримати бронзу.

Наразі в активі української Олімпійської збірної вже 17 медалей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів