"Бандерштат": які розваги підготували для дітей і скільки це коштує (фото)

Субота, 07 серпня 2021, 16:15

Організатори “Бандерштату”, який стартував 6 серпня, передбачили розважальні заходи для дітей різного віку.

Розпланований кожен фестивальний день: будуть ігри, різні майстер-класи, гутірки, руханки. Маленькі гості фестивалю матимуть нагоду також побачити шоу мильних бульбашок, побувати на ранковій йозі, відвідати цікаві лекції, взяти участь у змаганнях. 

Усі майстер-класи – безкоштовні. Вхід для дітей, віком до 12 років, нагадаємо, також є безкоштовним. 

У дитячому містечку багато охочих розмалювати футболки, які потім діти забирають додому, як сувенір із "Бандерштату", виготовлений своїми руками.

Спеціальними фарбами тут також розмальовують чашки.

"Кожна дитина обирає свій малюнок. Але особливо приємно, коли вони підписують, наприклад, "Бандерштат" чи малюють сердечка і розмальовують їх жовто-блакитним кольором. Знаєте, це говорить про те, що наші діти також патріоти нашої країни і тому хочеться працювати і творити разом з такими дітьми", – розповідає організаторка.

Заповнений намет й там, де вчать дітей плести листки, так вони освоюють основні прийоми макраме. 

Із задоволенням діти катаються на каруселях, стрибають на батуті, стріляють з лука. Проте за такі розваги потрібно уже платити. 

Нагадаємо: на фестивалі організовані гутірки. Зокрема, на важливу тему для України, зокрема, про Схід, війну, про Донеччину та Луганщину говорили у суботу, 7 липня, на фестивалі українського духу "Бандерштат". Анжеліка Рудницька поділилася амбітними планами "Території А".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: