Поділитись:

Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)

П'ятниця, 06 серпня 2021, 15:45
Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)

Луцький фестиваль українського духу "Бандерштат" традиційно збирає на березі річки Стир красивих людей. Незвичайні образи, але звично усміхнені обличчя з року в рік приїжджають на найбільший волинський фестиваль. 

Минулорічний "Бандерштат" провели онлайн, тож цього року фестиваль очікували навіть більше, ніж зазвичай. Люди почали з'їжджатися ще напередодні. Перші мешканці наметового містечка пережили зливу, але не втратили оптимізму. Привітних "бандерштатівців" ловили об'єктиви журналістів ІА "Конкурент".

Ще зранку людей було зовсім не багато, але ближче до обіду, попри вітряну і холодну погоду, на фестиваль активно сходяться гості. На головній сцені триває саундчек, а майстри генд-мейду пропонують свої товари на території фесту. Популярністю користується дитяче містечко. Тут малюки відвідують різні майстерки: від плетіння макраме – до розмальовування футболок і чашок. 

Як виглядають цьогорічні гості Бандерштату, дивіться на наших фото. 

Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)Красиві та усміхнені: гості Бандерштату-2021 (фото, відео)

Нагадаємо, цього року фестиваль ювілейний 15-й. Він відбуватиметься протягом трьох днів – 6-8 серпня. 

Фестиваль присвячений 30-й річниці Незалежності України. «Бандерштат-2021» відбудеться за підтримки Українського культурного фонду у межах програми «Знакові події історії України». На «Бандерштаті» виступатимуть українські музиканти: Бумбокс, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, ТНМК, Олександр Положинський, KARNA, Жадан і собаки, Саша Чемеров, Фіолет, Один в каное, Mad Heads, DAKH DAUGHTERS, ФлайzZzа, Серцевий напад, Широкий лан, MARMUR, Цвях.

Особливістю події буде гутіркова сцена, яка передбачає виступи авторитетних для молоді письменників, поетів, культурних, громадських діячів, українських військових, науковців, політиків, ветеранів УПА та учасників бойових дій на Сході України.

Для того, щоб молоде покоління глибше розуміло історію краю, своєрідною родзинкою фесту стане історична реконструкція. Завдяки локації «алея громадських організацій» фестивалю, команді проєкту вдається долучити молодь та населення загалом до громадського життя. А дитяче містечко пропагує сімейні цінності.

Невід’ємною складовою «Бандерштату» стали масові флешмоби за участю гостей фестивалю. За допомогою сотень відвідувачів було сформовано слова «Бандера», «УПА», «ПТН-ПНХ», «Перемога», «UA», «FREE». У 2021 році планують масштабний нічний флешмоб з ліхтариками «Незалежні».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024