Поділитись:

На міському пляжі Луцька будуть ліхтарі (фото)

П'ятниця, 06 серпня 2021, 11:30

У Луцьку, на центральному міському пляжі, встановлюють дві великі опори для ліхтарів. Також працівники вже встигли встановити нову роздягальню.

Про це Інформаційне агенство «Конкурент» повідомили журналісти.

За попередньою інформацією, на центральному пляжі Луцька, через проведення всеукраїнського фестивалю «Бандерштат», години роботи рятувальників будуть продовжені. Зазначається, що кількість надзвичайників також буде збільшена.

«Там стоять камери спостереження, по них були зауваження, що не видно того, що вони знімають у нічний час доби. Якщо наприклад хтось буде нищити комунальне майти чи будь-які інші збитки робити, щоб було видно що там робиться», – коментує ІА «Конкурент» директор КП «Луцьксвітло» Валерій Мазін.

Нагадаємо, що до фестивалю українського духу «Бандерштат» у Луцьку спорудили міст через Стир. Міст розташований на центральному пляжі Луцька, біля пірсу поруч із контейнерами луцьких «моржів». Через цей міст учасники фестивалю зможуть потрапити у Рованці, де, власне, і відбуватиметься дійство. 

Також, під час фестивалю, на території його проведення, організують центр масової вакцинації проти COVID-19. Процедура щеплення буде безкоштовною. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів