Поділитись:

Через Луцьк курсуватиме автобус Харків – Варшава

Субота, 07 серпня 2021, 12:43

Автобусний рейс Харків – Київ – Варшава відкриває нову «зелену» міжнародну лінію з України. Автобус курсуватиме через Луцьк.

Про це повідомляє Depo.Харків з посиланням на прес-службу компанії Flixbus.

 За інформацією перевізника, рейси між Україною та Польщею відправлятимуться 2 рази на тиждень. Найближчий рейс з Києва до Варшави заплановано на 7 серпня, з Харкова – на 9 серпня.

 Автобуси будуть курсувати у понеділок та п’ятницю із Харкова з відправленням о 22:25, та у середу та неділю з Варшави о 7:45, повідомляють у компанії.

 Відправлення буде з Центрального автовокзалу Харкова, що на проспекті Гагаріна. Поїздка триватиме майже добу.

 Квитки можна забронювати на офіційному сайті чи мобільному додатку FlixBus з ціною від 999 гривень.

 Новий міжнародний напрямок FlixBus: N3221 Харків – Полтава – Київ – Житомир – Новоград-Волинський – Рівне – Луцьк – Люблін – Варшава.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що будувати аеропорт у Луцьку недоцільно. Зокрема, колишній міністр інфраструктури України Владислав Криклій переконаний, що для аеропорту в Луцьку просто не буде трафіку, адже відносно недалеко, у Львові й у Рівному є міжнародні аеропорти.

«Щоб аеропорт виконував тільки влітку чартерні рейси до Туреччини, а на зиму – в Єгипет, це, мені здається, марнотратство», – сказав ексміністр, коментуючи обіцянку президента відновити аеропорти в кожному обласному центрі.

Ексміністр також прокоментував обіцянку Володимира Зеленського створити державну авіакомпанію.

«Якщо ми говоримо саме про те, щоб розвивати внутрішні регіональні перевезення і підтримувати нашого вітчизняного виробника, я б більше дивився все-таки в напрямку заходів стимулювання. Є «Роза вітрів», яка літає, SkyUp ... », – розповів Криклій.

Він додав, що для України буде економічно важко мати свого авіаперевізника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів